Book now
Raphaëlles - Boutique B&B Bruges
Book now

RAPHAËLLES
Beenhouwersstraat 13,
8000 Brugge (rijden via Korte Lane) 
+32 (0)50 68 01 20
info@raphaelles.be
Facebook | Instagram

Concept

Raphaëlles is een boutique b&b in het centrum van Brugge, verscholen in de historische straten tussen de Grote Markt en ’t Zand. Hier kom je tot rust én tot leven midden in de stad. Je verblijft in een prachtig monumentaal pand, omgedoopt tot een moderne pleisterplek die je omringt met een intens gevoel van luxe. Laat de drukte achter je en geniet van een heerlijke sfeer, oprechte gastvrijheid en exclusief comfort. 

Raphaëlles biedt een betoverend interieur met een modern design, gevestigd in een karakteristiek pand.

Boek nu

Bij Raphaëlles draait alles om beleving. Hier kom je niet enkel om te overnachten, maar om te genieten van de fijnere dingen in het leven. Van het elegante interieur en de sfeervolle tuin tot het ontbijt en de bar met een bruisende vibe: we maken van je verblijf een onvergetelijke ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Ontbijt

Met zijn authentieke moulures en haard is onze ontbijtkamer een van de mooiste ruimtes van het gebouw. Je begint er de dag met een culinaire tocht doorheen de regio. Van de pistolets en croissants tot de kazen, charcuterie en confituren. Alles wat we serveren komt van lokale ambachtsmensen en wordt geselecteerd op basis van smaak en kwaliteit. Is het mooi weer? Dan kan je in alle rust ontbijten in onze charmante stadstuin.

Afternoon tea

Een drukke voormiddag in de stad gehad? Tijd om even gezellig op pauze te drukken. Tijdens onze afternoon tea geniet je van verse thee of koffie en een fijne selectie patisserie, scones en fingersandwiches. Graag afsluiten met een gaasje champagne? Ook dat kan! 

Leg je moment tijdig vast. De afternoon tea is enkel op reservatie tussen 14u en 17u.

Velvet bar

Onze bar vormt het hart en de ziel van onze b&b. Het karakteristieke marmer, de velvet stoelen, gouden accenten en discrete verlichting nemen je mee in een warme, ingetogen sfeer. Laat je verleiden door virtuoos geshakete cocktails, mooie wijnen, sharing bites en veel meer.